Som ni vet så blev det inget av Gullviverallyt i år heller (men det är flyttat till augusti), så vi drog ihop ett Smaragdviverally även i år. Vi blev 4 båtar. Markus Månsson hann tyvärr inte få på sin nya mast.

Halva besättningen var fast i “karantän” i Kalmar, så det blev jag och Vera som seglade i år igen.

På torsdagen seglade vi upp mot Gällnö och hoppade över första etappen, men anslöt på etapp 2. Tyvärr så var det många bleken i början på denna etapp, så vi fastnade och kom efter Hux Flux och Mah Jong. Och när väl vinden fyllde på på Kanan så var det bara att hälsa hem. Men det var förstås kul ändå. Hux Flux spikade, Mah Jong kom 2:a, Luffa 3:a och Svante inte långt efter oss.

På lördagen körde vi ett kortare race ner till Ingarö eftersom alla skulle förbi där. Då gick det bättre! Vi hade ingen formell start, utan vi bara gav oss iväg. Först Svante, sen Mah Jong och sist vi. Berndt och Anna valde att stanna kvar en natt till på Lökholmen och utforska Sandhamn.

Vi körde om Mah jong i lä igenom det lilla sundet utanför Sandhamn och sen gasade vi hela vägen till Ingarö. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *